ELAZIĞ / KOVANCILAR - Kovancılar Anadolu Lisesi

May

Okulumuzun kız voleybol takımı, ilçemizde yapılan liseler arası voleybol turnuvasında ilçe birincisi olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenmiştir. Futbol turnuvası birincisi 11-B sınıfı olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı okulumuzda yapıldı. Programa Kovancılar İlçe Kaymakamımız Mustafa DİLEKLİ, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Kovancılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KAYA, garnizon komutanı, ilçe emniyet müdürü, kurum amirleri ve diğer konuklar  katılmıştır. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı kutlu olsun.

Vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Kovancılar İlçe Kaymakamımız Mustafa DİLEKLİ, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Kovancılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KAYA pansiyonumuzu ziyaret ettiler. Pansiyon öğrencilerimizle iftar yemeğinde keyifli vakit geçirdiler. Öğrencilerimiz için güzel bir etkinlik oldu. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Kovancılar İlçe Kaymakamımız Mustafa DİLEKLİ, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Kovancılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KAYA'ya  teşekkür ederiz.

Mrt

Elazığ ili Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde il geneli eş zamanlı yapılan deprem-tahliye tatbikatını kurumumuz belirtilen tarih ve saatte başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.

Şbt

Okulumuzun erkek pansiyonundaki öğrencilerimize masa tenisi turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvada dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Öğrenciler yapılan masa tenisi turnuvası ile eğlenceli vakit geçirdi. Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ock

Milli Savunma Üniversitesinden gelen yetkililer tarafından üniversitenin tanıtımı öğrencilerimize yapıldı. Kara, Deniz ve Hava Harp okulları hakkında bilgiler verildi. Tanıtımda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

"Cumhuriyetimizin 100. Yılında Her Sınıfımız 100 Ağaç Dikiyor"  sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından ağaç dikimi yapıldı. Projede emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda “Göç ve Uyum” adlı Tübitak bilim söyleşisi programı yapıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Fırat Ün. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doçent Doktor Yeliz POLAT öğrencilerimize konuyla ilgili sunum gerçekleştirdi. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

Elazığ il emniyet müdürlüğünden gelen yetkililer tarafından terörle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizin gelen yetkilileri dikkatle dinlediği görüldü.

Eyl

Kariyer günleri kapsamında yapılan söyleşimize bu hafta  Oxford mezunu Stockholm Üniversitesi Genetik mühendisi/Bilim insanı Doc. Dr. Erdinç SEZGİN davetliydi.

Eyl

Kovancılar Anadolu Lisesi 9. sınıflar "Okula Uyum Haftası" kapsamında yapılan etkinliklerimiz. Etkinliğimize Kovancılar ilçe milli eğitim müdürü Murat KAYA, Kovancılar ilçe şube müdürleri ve diğer kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize ve 9. sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı başlangıcında okul müdürümüz  Cebrail DÜZGÜN öğrencilere konuşma yaptı.

2023 YKS sınavında öğrencilerimizden,

1- Mehmet CİRİT:

-TYT’de: 4300,

-Sayısal’da: 7700 ve

-EA’da: 21291’inci olmuştur.

2- Mehmet Sait YILMAZ:

-Sayısal’da 11000’inci olmuştur.

3- Rukiye KILINÇ:

-TYT’de: 10853,

-Sayısal’da: 13299’uncu

-Eşit Ağırlıkta 35245’inci

-Y. Dilde 17919’uncu olmuştur.

4- Eren Can UYĞUR: Eşit Ağırlıkta 1200’üncü olmuştur.

5- Meryem BUDAK: Y. Dilde: 8000’inci olmuştur.

6- Zeynep Sema KOCA: Y. Dilde 12000’inci olmuştur.

7- Elmira KÜÇÜKSU: Y. Dilde 13000’inci olmuştur.

8- Yahya ŞAŞTIM: Y. Dilde 15000’inci olmuştur.

9- Kevser Bulut: EA’da: 35000’inci olmuştur.

10- Kadir Kılıç: Sayısal'da 48000’inci olmuştur.

Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, üniversite hayatlarında başarılar dilerim.

Öğrencilerimizin gösterdiği başarıda emeği geçen yönetici, öğretmen ve personelimize teşekkür ederim.

Cebrail DÜZGÜN

Okul Müdürü