ELAZIĞ / KOVANCILAR - Kovancılar Anadolu Lisesi

CEBRAİL DÜZGÜN - Okul Müdürü

1973´te Kovancılar Yeşilköy (Mağara) köyünde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde, ortaokulu Karakoçan İmam Hatip Lisesinde ve Liseyi Elazığ İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

1997 yılında Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Fırat Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalı alanında yaptı. Ayrıca Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü Kürt Dili ve Edebiyatı alanında da yüksek lisans yaptı.

1997 yılında Trabzon Hayrat Gülderen İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak öğretmenliğe başladı. 2000 yılında Kovancılar Ferrokrom İlköğretim Okulunda, 2001 yılında Kovancılar İsmetpaşa İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak, 2003 - 2005 yılları arasında Kovancılar Lisesinde (Kovancılar Çok Programlı Lisesi) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve 2005 -2012 yılları arasında Öğretmen/ Müdür Yardımcısı/Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptı. 20/07/2012 tarihinde Kovancılar Anadolu Lisesine Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 16/12/2014 tarihinden itibaren Kovancılar Anadolu Lisesinde Okul Müdürü görevine getirildi.